Jun 12, 2008

Tahniah...

Salam Semua,

Pertama sekali, aku ingin merakamkan setinggi-tinggi ucapan tahniah buat kawanku yang jauh di seberang tambak sana. Khas buat anda semua, terimalah buah tangan terbaru dari Norisah A Bakar, Kasih Antara Kita. Novel terbitan Creative Enterprise ini boleh anda dapati di kedai-kedai buku mulai hari ini.

** ^ **

** ^ **

Blurb:

Perasaan cinta bukan rasa mutlak yang boleh membawa ke mahligai perkahwinan. Nur Asyikin punya hati terhadap Zulkarnain. Namun cinta mulis yang diidamkan oleh Nur Asyikin ditolak oleh jejaka itu. Tetapi selepas berjauhan dan tinggal di Australia, rasa menyesal dan cinta mula berputik dihati Zulkarnain. Timbul perasaan untuk mengait benih-benih cinta yang telah diabaikannya selama ini. Apakan daya hembusan angin yang lembut tidak menyampaikan suara hatinya itu. Cinta dan hasrat hati Zulkarnain terkubur jauh kerana jarak antara benua telah memisahkanya. Nur Asyikin pula berdepan dengan berbagai dugaan hati dan juga kehidupannya seharian. Bagaimanapun, roh cinta kemudiannya hadir dalam dirinya.

Ahmad Zakuan lelaki yang kurang dipandang ramai kerana statusnya hadir dalam hidup Nur Asyikin. Sayangnya berbagai dilema timbul menghalang penyatuan hati antara mereka berdua. Ahmad Zakuan cuba melamar, Nur Asyikin. Cuma mampukah dirinya diterima oleh gadis yang menjadi dambaannya itu?. Hanya jodoh, keadaan dan kekuatan, cinta antara mereka yang mampu menyatukan kedua-duanya di jenjang pelamin.

** ^ **

0 comments: