Apr 10, 2013

Pesta Buku 2013

Salam semua,Sedar tak sedar, Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur datang lagi. Bagi pencinta buku pastinya sangat teruja dengan pesta yang menghimpunkan pelbagai jenis buku baik yang bergenre ilmiah mahupun yang berjenis fiksyen di bawah pelbagai syarikat penerbitan dan dihimpunkan di bawah satu bumbung... PWTC.

Sebagaimana tahun-tahun sudah, inilah masanya yang sangat-sangat Kak Wan nantikan. Selain untuk mencari buku/novel, ini juga waktunya kita dapat berkumpul dengan kawan-kawan yang mempunyai minat yang sama iaitu buku.

Pesta ini akan berlangsung selama 10 hari bermula 26 April 2013 dan akan berakhir pada 5 Mei 2013. Jadi, jangan lepaskan peluang untuk datang beramai-ramai memeriahkan lagi pesta ini.

Jumpa kalian di sana?? Jommm...

Salam sayang,


Ps: Dah lama tak menulis, terasa hilang seluruh kosa kata untuk ber'bicara'

3 comments:

pengurus situs said...

Wah, selamat sudah bisa gelar acara bookfair.

Moga-moga buku yang ada di sana buku berkualitas.

Moga-moga ada lagi dan lebih baik di hari depan.

Thanks..

School Of Tots said...

Ulat Dalam Batu Pun Boleh Hidup
Kalau Ulat Buku Bagaimana Pak?

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)